Ez az ingatlan foglalózva van

Legyen saját nyaralója, kilátással a Dunakanyarra Verőcén

974 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Verőce, Fenyveshegyen egy nyaralóként is kialakítható zártkert.

Az ingatlan 0,78 AK értékű, 1068 m2-es zártkert, amelyen egy kétszintes panorámás nyaraló áll kilátással a Dunára.

Tökéletes akár befektetésnek, vagy pihenésre, kikapcsolódásra vágyóknak saját nyaralóként. A szomszédságban állandó lakosok és nyaralók találhatóak.

A nyaraló teljesen felújítandó vagy bontandó! Jelenleg két házrészből áll, de falbontással könnyen alakíthatóak azokon belül is a helyiségek. Az alsó szint betonozott alapokon álló tégla falas, míg az emelet fa építésű rész, ahova falépcső vezet fel a házon kívül. Az emeleten van egy nagy erkély, ahonnan páratlan kilátás nyílik. A nyílászárók fából vannak és az ablakokon spaletta van. A két házrész összesen 30 m2 alapterületű, melyhez 12 m2 erkély tartozik. A HÉSZ-nek megfelelően, mivel ez egy kertes mezőgazdasági terület (MK) besorolású telek, így ezen 3%-ig bővíthető, átépíthető a már meglévő ház.

A telken és a házba elektoromos áram van bekötve, amely órával ellátott, azonban gáz, víz, csatorna nincsen a környéken.
A telken kerti wc, gyümölcsfák, örökzöldek találhatóak.
Utcafront 11 m széles.

A 12-es útról Vác felől Verőce felé jobbra kanyarodva gépkocsival jól járható földúton lehet megközelíteni az ingatlant a Fenyveshegyen.

Amennyiben csendre, madárcsicsergésre vágyik kilátással a Dunakanyarra, akkor ez az ingatlan megfefelő választás.

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Ingatlanértékesítő
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.