Pozsonyi Út közelében 75 m2 üzlethelység kiadó

2795 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest 13.kerületében kínálok kiadásra, egy utcafrontos, 75m2-es magántulajdonú üzlethelyiséget hosszú távra minimum 5 évre .
Az utcai bejárattal rendelkező üzlethelyiség, elhelyezkedését tekintve nagyon frekventált ,forgalmas helyen helyezkedik el a Pozsonyi út és az Újpesti rakpart környékén . Ami fontos viszonylag jól parkolható területen található . Az utcafront felől szinte teljesen megnyitható az üzletér ,és néhány asztal is elfér az üzlet előtt .A belsőtér két részre van tagolva ,illetve van egy hátsó kijárat az udvarra ami, szintén néhány asztal kihelyezésére alkalmas lehet .Az üzlethelyiség akár delikatesz boltnak,kávézónak,bisztrónak. mintaboltnak cukrászdának stb. Azt már az első mondatban említettem ,hogy hosszú távra szeretnék kiadni az üzletet épp ezért szerződéskötéskor 15 millió Ft megfizetését kérnénk .A bérleti díj így 950 000 Ft/hó helyett 700 000 Ft/hó lenne .

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.