V.kerületi szaunás luxuslakás Dunai kilátással az erkélyről

663 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó az V. kerületben, kiváló helyen ez a magas minőségben felújított, tágas luxuslakás. Az ingatlan a rendezett társasház első emeletén található.
A lakás belső tereit teljesen újragondolták a belsőépítészek, így kihasználva annak adottságait. Kialakításra került kettő hálószoba kettő fürdővel, valamint egy tágas, amerikai konyhás nappali, ahonnan nyílik egy erkély is, melyre kiállva a Dunát látjuk.

A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, így az egyedileg a lakáshoz tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A konyha modern, gépiesített (Gorenje Oraito) és több tárolási lehetőség is biztosított.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek. A beépített finn szauna növeli a luxus érzetet.

A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klíma került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

A tervezők törekedtek a fenntarthatóságra is, a falakat mosható tapéták díszítik (Marburg), valamint mindenhol energiatakarékos LED-es izzók kerültek beépítésre.

A szomszéddal határos falak, valamint az utcafronti rész hangszigeteléssel ellátott, így a belvárosi forgatag zaja nem hallatszik be a lakásba, ami a kicserélt nyílászáróknak is köszönhető.


Az 3 szobás és 2 fürdőszobás ingatlanban padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet mobil termosztát segítségével változtatható.

Fiatalos, modern design, a belváros szívében.

A hét minden napján elér a megadott elérhetőségen. Kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg az ingatlan.
Amennyiben hitellel vagy egyéb elérhető támogatásokkal kapcsolatban merültek fel Önben kérdések, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére díjmentesen az ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal.

+3630 256 6117

Pécsi Norbert

Pécsi Norbert

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 604 4299
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.